DobroDosli na forum Neon City RolePlay servera!


  [Balla` Family] Kako RPati ulazak u bandu!

  Delite
  avatar
  Pesic^

  Broj poruka : 23
  Datum upisa : 28.05.2016

  [Balla` Family] Kako RPati ulazak u bandu!

  Počalji od Pesic^ taj Pon Jun 06, 2016 11:26 pm

  ULAZAK U BANDU  Ballas je RP banda/familija koja se bavi dilovima i raznim kriminalnim akcijama sirom severoistocnog dela Los Santosa. Sastoji se od dva glavna dela od kojih je jedan trenutno slabije razvijen: Midtown Balla' ili ti Glen Park i Bilbord Street Crew. U svakom od ovih krajeva nalaze se vrlo nemilosrdni clanovi bande Ballas. U tim krajevima videcete veoma cesto grupe momaka koji cekaju musterije za dil,slusaju muziku,ispijaju pivo... Da bi se pridruzili tim grupama morate RP-ati crnca starosti od 14 do 16 godina koji nije bas pri novcu i luta krajem u zelji da nadje drustvo i zaradi sitan novac na nelegalan nacin posto legalnim putem to ne moze jer je doba rasizma i takve crnje kao oni tesko pronalaze legalan i prihvatljiv posao . Test za ulazak pocinje odmah (ne test kao test pravila nego RP-ate svog IC lika), vasom pojavom u kraju. Najvaznije je da zamislite sebe u stvarnosti u takvoj situaciji i na koji nacin bi vi usli u bandu, a da to bude realno. To i jeste poenta RP-a.Test ce se sastojati iz tri dela kao sto sam vec naveo,sam prilazak hood-u i snalazenje u konverzaciji sa mladjim clanovima Ballasa, posle pet dana dobijate simbol da ste se pokazali solidno te da je pred vama jos jedan ozbiljan zadatak, tada dobijate r0 i RPate kako imate maramu Ballas vezanu oko ruke , sto cemo izRPati kad za to dodje vreme..Treci dio testa i najvazniji krece dva dana posle ubacivanja u same redove Ballasa , a to je HARD OOC test posle kojeg , ako je uspesno zavrsen RPamo ritual u kome se vrsi tetoviranje vase poledjine poznatom tetovazom " Ballas Gang " . Po zavrsetku njega dobijate maramu oko glave i postajete veran clan Ballas ganga. Daje vam se r1 i vasa RP prica u Ballas pocinje . Dok ste r0 smete samo da se krecete po Glen Parku i BSC-u i ni slucajno ne stupite u bilo kakav konflikt sa zelenim jer jos uvek niste deo Ballas price ...

  1. Prilaz i pocetak razgovora sa clanovima bande ( prva 2-3 dana )

  Prvo i najvaznije,morate zapoceti miran i ne previse opusten IC razgovor sa banditima. Da bi ikako zapoceli taj razgovor, za vaseg lika morate smisliti neku RP pricu. Razgovor zapocinjete na nesiguran nacin,nerzvozno i uplaseno pocinjete da pricate sa banditima o nekim sporednim stvarima. Trebate da imate veliki strah od bandita, ali ipak nastavljate razgovor. Kada se malo upustite u razgovor sa njima, obavezno se predstavite, jer vase ime znaci puno toga. Na taj nacin ste zapamceni u kraju i vise niste potpuni neznanac, to je pocetak sticanja postovanja bandita. Ako vas clanovi puste da ''blejite'' sa njima to ne znaci da se odmah previse opustate!Ni slucajno ne prilazite vecim rankovima r3+ sa zahtevom /b aj me test i te nabuloze..Smatrajte to odbijenim automatski...Takodjer RPate veliku strah od vecih rankova i ni slucajno ne treba da stupite u bilo kakav kontakt sa njima , a da prije toga niste nista razgovarali sa Gang-ovima i Thug-ovima...

  2. Nagovestaj da zelite da se pridruzite bandi ( 4, 5, 6 dan )

  Kada vec neko vreme provedete sa clanovima bande, malo im se poverite. Ispricajte im svoju zivotnu pricu kojom cete nagovestiti da vam je ulica jedini spas. Ta prica moze imati bezbroj verzija, samo je vazna kreativnost. Mozete ispricati kako ste izgubili roditelje i zivite sa starateljem koji nije blizak vama, kako ste izbaceni iz kuce, mozete ispricati kako trpite nasilje u porodici ili kako imate problema sa nekom drugom bandom. Budi te kreativni, izbor RP price je na vama, ali gledajte da prica bude realna. Kada se tako poverite clanovima, oni ce biti agresivni prema vama i terace vas da se dokazete na razne nacine u kojima cete baratati /me i /do komandama. Mozda cete se potuci sa nekim mladjim clanom, opljackati prodavnicu, napisati grafit na Grove teritoriji... Sve zavisi od toga sta clanovima padne na pamet. Ukoliko se tu dobro snadjete, verovatno ce vam najstari clan u grupi zavezati ljubicastu maramu oko ruke , te vam nagovestiti da se pripremite za zivot u bandi i na rituale koji vas sleduju samom odlukom na to..

  3. Tattoo ritual - obelezje familije ( 7 i poslednji dan )

  Po dokazivanju preko raznih zavrzlama i raznih testova,te posto ste dobili maramu oko ruke dolazi do zanimljive situacije u kojoj vas clanovi Ballas familije nagovestavaju na standardni ritual u kome svaki clan biva primoran da na sebe nanese tattoo (tetovazu) sa tekstom "Ballas Gang" kojim se okreces od starog zivota , priklanjas bandi , te obecavas da ces medjusobno postovati druge clanove familije .Tattoo ritual se izvrsava po uspesnom zavrsetku OOC testa koji nece biti nimalo lak tako da se pripremite,u koliko OOC budete odbijeni ostaje vam r0 te nastavljate da se trudite RPom te da steknete poverenje lidera da vam je clanstvo u Ballas jako bitno , te posle tri dana truda dobijate novu sansu za OOC test . Po zavrsenom Tattoo ritualu dodeljuje vam se traka oko glave i vasa prica u Ballas familiji pocinje od toga trenutka .
  NAPOMENA: STVARI KOJE NI SLUCAJNO NE TREBA RADITI NA TESTU!

  -Nikako nemoj te doci sa bilo kakvim vozilom u kraj, po RP-u vi ste klinja koji jedva ima novac za prezivljavanje, a ne za kola.
  -Nikako nemoj te koristiti OOC chat u kraju, sem ako preko potreban da ispravite neku gresku u RP-anju.
  -Nikako ne RP-ajte belca.
  -Nemojte doci u kraj i vikati na /s ''UPOMOOC'', ''JURE ME ZELENI'' i takve stvari, to necu da vidim. Samo cete od strane clanova biti maltretirani jer cete biti smatrani kukavicom.  P.S Rank 5 i rank 4 u Ballasu nikako ne smeju da testaju nekog igraca za Ballas. Oni su tu kao i rank 3 da predloze lideru pravog momka koji ce da istupi pred liderom i da izadje na testu!

  Za test vam nije potreban ts, radite sve sami ali vam je potrebno RP znanje i ne krsenje pravila!

  Srecno svima na testu!

   Sada je Sre Dec 12, 2018 3:37 pm